Verzenden & retourneren

         

Bestellingen die geplaatst worden voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden en heeft u binnen 1-2 werkdagen in huis.
Bestellingen na 16:00 worden de volgende dag verzonden.
 * bij betaling via iDEAL, PayPal of Mister Cash BE
 ** aan producten en verzending binnen Nederland
 Alle bestellingen die op vrijdag besteld worden zullen zaterdag afgeleverd worden.
 Voor dat onze producten worden verzonden, worden deze met alle zorgvuldigheid nagekeken op kwaliteit.
***Elk product dat boven 30KG weegt ( pedicure stoelen/tafels etc.) zal niet de eerstvolgende dag worden geleverd, dit omdat het een zending via pallet gaat. Wij zullen alvorens met de klant contact opnemen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen(zoals u dit ook in een winkel kan), dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourneren van producten:

De klant heeft het recht zijn/haar bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De klant heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De klant krijgt vervolgens het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Kosten voor retour van klant naar de webwinkel zijn voor de rekening van de klant. Indien de klant gebruik maakt van zijn/haar herroepingsrecht, zal het product aan Claudianails geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] dit graag met vermelding van het ordernummer. Bij de retourzending dient de klant/koper (een kopie) van de factuur te voegen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien de retourzending niet vooraf is aangemeld loopt de klant het risico dat de retourzending niet in behandeling genomen kan worden of onverhoopt vertraging oploopt

U kunt uw retourformulier hier downloaden

Terugbetalingen:

Reeds betaalde bedragen voor producten die binnen de zichttermijn worden geretourneerd of door de klant verrichte vooruitbetalingen, op grond van door Claudianails gestelde voorwaarden, zullen bij het niet tot stand komen van de verkoop worden terugbetaald, binnen een termijn van maximaal 14 werkdagen.