Verzenden & retourneren

         

Bestellingen die geplaatst worden voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden en heeft u binnen 1-2 werkdagen in huis.
Bestellingen na 16:00 worden de volgende dag verzonden.
 * bij betaling via iDEAL, PayPal of Mister Cash BE
 ** aan producten en verzending binnen Nederland
 Alle bestellingen die op vrijdag besteld worden zullen zaterdag afgeleverd worden.
 Voor dat onze producten worden verzonden, worden deze met alle zorgvuldigheid nagekeken op kwaliteit.
***Elk product dat boven 30KG weegt ( pedicure stoelen/tafels etc.) zal niet de eerstvolgende dag worden geleverd, dit omdat het een zending via pallet gaat. Wij zullen alvorens met de klant contact opnemen.


Na het monteren van pedicurestoelen, manicuretafels, krukken, werkstoelen vervalt het recht op retourneren van deze producten, deze producten mogen ondanks eventuele demontage niet meer geretourneerd worden.

 

Retourneren van producten:

De klant heeft het recht zijn/haar bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De klant heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De klant krijgt vervolgens het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Kosten voor retour van klant naar de webwinkel zijn voor de rekening van de klant. Indien de klant gebruik maakt van zijn/haar herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Claudianails geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] dit graag met vermelding van het ordernummer. Bij de retourzending dient de klant/koper (een kopie) van de factuur te voegen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien de retourzending niet vooraf is aangemeld loopt de klant het risico dat de retourzending niet in behandeling genomen kan worden of onverhoopt vertraging oploopt.
U kunt uw retourformulier hier downloaden in PDF

Terugbetalingen:

Reeds betaalde bedragen voor producten die binnen de zichttermijn worden geretourneerd of door de klant verrichte vooruitbetalingen, op grond van door Claudianails gestelde voorwaarden, zullen bij het niet tot stand komen van de verkoop worden terugbetaald, binnen een termijn van maximaal 14 werkdagen.