Top
BalbCare


            Manicure met BalbCare handschoenen - stap voor stap


1. Verwijder de lak van de nagels, vijl de nagels, verwijder het stof van de handen en nagels.


2. Doe de handschoenen aan en zorg ervoor dat de velletjes en nagels bedekt zijn met de emulsie in de handschoenen. Het is daarom zeer belangrijk om voor het aantrekken van de handschoenen de emulsie goed te verspreiden.


3. Verwijder de lak van de nagels, vijl de nagels, verwijder het stof van de andere hand; doe de BalbCare handschoen aan en zorg ervoor dat de velletjes en nagels bedekt zijn met de emulsie.


4. Pak de eerste hand en verwijder het teveel aan emulsie van de nagels en velletjes (door deze naar de hand toe te verschuiven); hierdoor worden de velletjes beter zichtbaar waardoor het werken met bokkenpootje en schaar vergemakkelijkt wordt.


5. Knip het folie bij de vingers door met bokkenpootje of een schaar, ontbloot de vingers en begin met de manicure (velletjes wegknippen etc.). Kijk eens hoe makkelijk en snel de velletjes te verwijderen zijn. Dit komt omdat BalbCare bestanddelen heeft die zacht maken en helpen de velletjes te verwijderen, zodat hier minder tijd aan besteed hoeft te worden.


6. Laat wanneer de eerste hand klaar is de handschoen zitten, zodat de huid gevoed en gehydrateerd wordt. Doe in de tussentijd hetzelfde met de andere hand. Verwijder de emulsie van de vingers en verwijder de folie bij de vingertoppen, schuif de folie weg en begin met het verwijderen van de velletjes van de andere hand.


7. Pak de eerste hand en doe voorzichtig de handschoen uit waarbij tegelijkertijd het teveel aan emulsie verwijderd wordt. Ga vervolgens verder met de massage. Let op: de massage kan alleen gedaan worden nadat de foliehandschoenen uit zijn gedaan! Massage door de foliehandschoen kan irritaties veroorzaken. (belangrijk: doe geen massage zolang de handschoenen aan zijn; wanneer de huid langs de folie gewreven wordt, kan deze schilferen en dit kan irriterend werken op een gevoelige huid)


8. Reinig met een watje met aceton de nagelplaat; de unieke polimeer die door het laboratorium van BalbPharm is ontwikkeld, wordt dan geactiveerd, waardoor nagellak of hybridelak langer op de nagels blijven zitten.


9. Gebruik ten slotte gewone nagellak of een hybridelak naar keuze (bijv. Gellack, Shellack), zoals je gewend bent.

              
                Pedicure met BalbCare sokken- stap voor stap


1. Verwijder de lak van de nagels, vijl de nagels, verwijder het stof van de handen en nagels.


2. Doe de sok aan en zorg ervoor dat de velletjes en nagels bedekt zijn met de emulsie in de sokken. Het is daarom zeer belangrijk om voor het aantrekken van de handschoenen de emulsie goed te verspreiden.


3. Verwijder de lak van de nagels, vijl de nagels, verwijder het stof van de andere voet; doe de BalbCare sok aan en zorg ervoor dat de velletjes en nagels bedekt zijn met de emulsie.


4. Pak de eerste voet en verwijder het teveel aan emulsie van de nagels en velletjes door deze naar de voet toe te verschuiven; hierdoor worden de velletjes beter zichtbaar waardoor het werken met bokkenpootje en schaar vergemakkelijkt wordt.


5. Knip het folie bij de tenen door met een bokkenpootje of een schaar, ontbloot de tenen en begin met de pedicure (velletjes wegknippen etc.). Kijk eens hoe makkelijk en snel de velletjes te verwijderen zijn. Dit komt omdat BalbCare bestanddelen heeft die zacht maken en helpen de velletjes te verwijderen, zodat hier minder tijd aan besteed hoeft te worden.


6. Laat wanneer de eerste voet klaar is de sok zitten, zodat de huid van de voet gevoed en gehydrateerd wordt. Doe in de tussentijd hetzelfde met de andere voet. Verwijder de emulsie van de tenen en verwijder de folie bij de tenen in de richting van de voet, verwijder de folie en begin met de velletjes.


7. Doe de sokken voorzichtig uit waarbij tegelijkertijd het teveel aan emulsie van de voeten verwijderd wordt. Ga vervolgens verder met de massage. Let op: de massage kan alleen gedaan worden nadat de foliesokken uit zijn gedaan.


8. Reinig met een watje met aceton de nagelplaat; de unieke polimeer die door het laboratorium van BalbPharm is ontwikkeld, wordt dan geactiveerd, waardoor nagellak of hybridelak langer op de nagels blijven zitten.


9. Gebruik ten slotte gewone nagellak of een hybridelak naar keuze (bijv. Gellack, Shellack), zoals je gewend bent.


 

Balbcare handschoenen bevatten:

Een paar steriele polyethyleen BalbCare handschoenen van hoge kwaliteit met 30g unieke emulsie + Houtje + Professionele Vijl.


Balbcare sokken bevatten:

Een paar steriele polyethyleen BalbCare sokken van hoge kwaliteit met 30g unieke emulsie + Houtje + Professionele Vijl.