Top
SYIS PODO LINE SET
  • SYIS PODO LINE SET
21,90

1.SYIS PODO LINE PEELING SUGAR 100ml.
2.SYIS PODO LINE SOFTENING FOOT PEARLS 100ml.
3.SYIS PODO LINE MASKER VOOR VOETEN met argan olie 100ml1.Foot Sugar Scrub is ontworpen voor het verwijderen en intensief scrubben van de opperhuid (eelt) van de voeten. Door het ureumgehalte in dit product, wordt de huid voorbereidt om de werkzame bestanddelen te absorberen in de diepere lagen van de huid. Dit product bevat ook sojaolie, bijenwas, shea boter, bloem extract van bittere sinaasappel en vitamine E. Met deze ingrediënten worden uw voeten zijdezacht, gehydrateerd, beter doorbloed en goed voorbereid voor verdere behandelingen.


2.Verzachtende parels voor de voeten op basis van ureum, verrijkt met zeer waardevolle extracten van algen “Ascophyllum nodosum kelp” en blaaswier. Ureum hydrateert, verzacht en verwijdert dode huidcellen van eelt. Antimicrobiële activiteit en vergemakkelijkt de penetratie van actieve stoffen. Extracten uit algen reguleren het zuur-base evenwicht, versterken van de bloedvaten en verzachten de huid te beschermen tegen scheuren.

3.Geschikt voor de huidverzorging van uw voeten. Dankzij de aanwezigheid van ureum en glycolzuur wordt de problematische huid van de voeten goed verzacht. Melkzuur, arganolie en vitamine E zorgen voor het een versterkende, hydraterende en egaliserende effect. Terwijl Aloë-extract weer een ontstekingsremmende en verzachtende werking heeft. Na het aanbrengen van het masker wordt de huid glad, goed gevoed en gehydrateerd.


Voor professioneel gebruik met een hoge kwaliteit.
 
Prijzen zijn incl. BTW


Artikelnummer: SYIS PODO LINE SET

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over