Top
Comedonenlepelset
  • Comedonenlepelset
  • Comedonenlepelset
10,20

Comedonenlepelset
Een set van 5 instrumenten voor het veilig verwijderen van mee-eters en puistjes.
Product kenmerken:
Het product is gloednieuw en van hoge kwaliteit.
Professionele instrumenten ontworpen om te werken aan mee-eters en andere vervuilingen van het gezicht. Ze zijn perfect voor het verwijderen van puistjes op moeilijk bereikbare plaatsen.
De instrumenten helpen om op een hygiënische manier puistjes en mee-eters te verwijderen. In tegenstelling tot handmatig knijpen, beschadigen ze de huid niet en verspreiden ze geen bacteriën die leiden tot verdere huidinfecties.
Ze zijn gemaakt van hygiënisch roestvrij staal, dat gemakkelijk kan worden gedesinfecteerd en gesteriliseerd - gewoon onderdompelen in alcohol.
Om ze te gebruiken moet u eerst de huid verzachten, Bijvoorbeeld door een warme vochtige handdoek en aantal minuten over het gezicht te plaatsen, zodat de poriën zich iets verwijden en zo de ingang wordt geopend.
Mee-eters worden verwijderd door een lus in het midden te plaatsen - druk zachtjes op de huid, waardoor de mee-eter wordt dichtgedrukt. Behandel het gezicht ten slotte met een kalmerende creme.
Na elk gebruik moet het apparaat worden gedesinfecteerd met, bijvoorbeeld, cosmetische alcohol, en het gezicht moet worden afgespoeld met een niet-alcoholische tonic.
Lengte: 11 - 12,7 cm


  
Artikelnummer: MBS/AG554B

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code